.
Niels Destadsbader
woensdag 8 februari 2023

Niels Destadsbader vertelt over grote kinderwens

Grote dromen die hij koestert

Er is niet veel dat Niels Destadsbader nog niet realiseerde. Het Sportpaleis vullen, de grootste tv-programma’s presenteren en nu ook zetelen als coach in ‘The Greatest Dancer’,… zijn CV wordt er alleen maar groter op.

Toch zijn er nog steeds grote dromen die Niels koestert. “Samen met Miguel zou ik graag nog eens een grote muziekshow maken voor televisie. En voor de VRT wil ik nog veel leuke programma’s maken”, vertelt hij aan Story.

Grote shows is iets waar hij goed in is maar zichzelf in de kijker zetten met human interest behoort ook tot zijn interesses.

Dit jaar staat er echter geen Sportpaleis op het programma. “Een bewuste keuze. Na drie jaar hadden we het gevoel dat we eens een jaartje moesten overslaan om de mensen weer goesting te doen geven. We werken wel aan een nieuw album dat we dit jaar willen uitbrengen. Het is eigenlijk zo goed als klaar, enkel nog het juiste moment afwachten”, verneemt Story van Niels Destadsbader.

“Papa worden is trouwens ook nog altijd een droom van mij. Het zal er ooit wel eens van komen”, bekent hij nog tijdens het interview.