.
Niels Destadsbader
woensdag 29 maart 2023

Niels Destadsbader:” Ik wil verliefd worden” 

“Mijn smaak is erg breed” 

Hij zetelt als niet-professionele danser in ‘The greatest dancer’ als coach. Dat zorgt er uiteraard voor dat hij heel wat andere criteria heeft waar hij naar kijkt om te beoordelen.

“Ik wil vooral verliefd worden op de act”, legt Niels uit aan Primo. “Mijn muzieksmaak, en bijgevolg ook mijn danssmaak, is erg breed. Ik geniet enorm van moderne dans, maar houd natuurlijk ook van entertainment”, bekent Niels.

Volgens hem is het een programma dat generaties zal verbinden. “Veel mensen zullen kijken met hun kinderen, ouders, kleinkinderen of grootouders. Het leuke aan mijn job is dat ik geregeld complimenten krijg van ouders die blij zijn dat hun kroost eens níet bezig is met hun tablet of sociale media”, verklapt Niels aan Primo.

Omdat de spiegel een prominente rol speelt in ‘The greatest dancer’, wordt hem de vraag gesteld of hij vaak lang voor de spiegel staat.

“Ik sta niet lang voor de spiegel, maar als ik er een tegenkom, zal ik er áltijd in kijken. In een lift bijvoorbeeld zal ik steevast checken of mijn haar nog wel in de plooi ligt”, vertelt Niels in Primo. Hij is dus wel behoorlijk ijdel.