.
News Image

Niels Destadsbader verplaatst concertenreeks in Ghelamco Arena naar april 2021

Dikke pech voor de fans.



 


Zo'n twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een exclusieve reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. Na overleg met het kabinet van de Vlaamse ministers van Sport en Cultuur én de stad Gent, werd een plan -volledig corona proof- uitgetekend en goedgekeurd. Destadsbader zou in november maar liefst twaalf keer 'het dak eraf' spelen. Iets waar niet alleen hijzelf, maar duidelijk ook zijn publiek erg op uit was. In een mum van tijd waren alle shows uitverkocht.

Amper veertien dagen later bevinden we ons helaas in een andere realiteit. De coronacijfers kleuren intussen diep rood en de richtlijnen van de overheden zijn opnieuw veranderd.

We kunnen onze reeks concerten in de Ghelamco Arena dus niet laten doorgaan zoals gepland. Natuurlijk zijn we ontgoocheld. Iedereen keek hier geweldig naar uit. Maar we mogen niet blind zijn voor de cijfers. De veiligheid van ons publiek is erg belangrijk voor ons en kan momenteel, volgens de experts, niet gegarandeerd worden. We kunnen dus niet anders dan ons hierbij neerleggen en mee onze verantwoordelijkheid nemen. Maar uitstel is geen afstel. We verplaatsen onze shows naar april 2021. Hopelijk kan het tegen die tijd wel zoals het hoort en is ons publiek even enthousiast.”, aldus Niels.

Mensen die tickets kochten, verliezen uiteraard hun geld niet. Hun ticket blijft geldig voor de concerten in april. Zij worden persoonlijk gecontacteerd via mail en snel op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader