.
Niels Destadsbader
zondag 19 februari 2023

Niels Destadsbader: tien jaar later

Het verschil tussen de Niels van vroeger en de Niels van nu

Ondertussen is hij tien jaar bezig en binnenkort wordt dit ook gevierd met een toer langs Vlaamse theaterzalen om het jubileum van ‘Niels en Wiels’ te vieren.

“Het belooft een intieme show te worden met de grootste hits, maar we brengen ook eigen versies van internationale covers. En we vertellen veel verhalen over onze vriendschap. Het publiek zal ons nog beter leren kennen”, aldus Niels Destadsbader in Story.

Tien jaar is lang en dus is er zonder twijfel wel al een groot verschil tussen de Niels van nu en de Niels van toen. “Absoluut! Vroeger was ik veel naïever, ik zag vroeger alleen maar de goedheid van mensen. Dat is nu wel anders”, bekent Niels Destadsbader aan Story.

Met de jaren vindt hij ook wel een beter evenwicht tussen werk en privé. “Pas op, ik maak nog te weinig tijd voor familie en vrienden. Maar zolang ik iets mag doen waar ik gelukkig van word, zie ik niet in waarom ik het kalmer aan zou doen”, vertelt Niels.

Zijn bijkomende projecten zoals de padelclub ‘Viva Padel’ en het creatief huis ‘Les Flamends’ zorgen uiteraard voor een nog gevulder agenda.