.
Niels Destadsbader
woensdag 15 februari 2023

Niels Destadsbader: “The Masked Singer” zal altijd mijn kindje blijven

Het was mijn keuze

Met veel tromgeroffel en ook heel wat ophef, vertrok Niels Destadsbader een tijdje geleden naar VRT en liet hij VTM achter zich.

Dat betekent uiteraard ook dat de programma’s die Niels toen presenteerde op VTM, zoals “The Masked Singer”, nu door iemand zullen moeten aaneengepraat worden.

En inmiddels is die rol ingevuld en werd Jens Dendoncker het nieuwe gezicht van het programma. “Hij belde me persoonlijk op om te zeggen dat hij het programma ging presenteren. Hij wilde echt mijn zegen hebben. En als ik het één iemand gun, dan is het Jens wel, we zijn vrienden”, vertelt Niels aan Story.

Bovendien doet Jens het echt heel goed volgens Niels. Maar het was wel wennen om dingen die ik altijd zei, nu uit zijn mond te horen, gaf Niels Destadsbader toe aan Story.

“’The Masked Singer’” zal altijd mijn kindje blijven. Door mijn grapjes en woordspelingen heb ik dat programma mee gekleurd. Maar kijk, VTM heeft mij niet buiten gegooid, hé. Het was mijn keuze om naar VRT te gaan. En ik blijf fan van het programma”, bekent Niels.