.
Niels Destadsbader
vrijdag 10 maart 2023

Niels Destadsbader stond niet vooraan toen het danstalent werd uitgedeeld 

Hij is die vervelende mens 

Als coach in ‘The greatest dancer’ krijgt hij heel wat danstalent te zien. Van klassiek tot modern, alle stijlen komen aan bod.

Maar toch verneemt Primo dat Niels zelf niet het grootste talent is op vlak van dansen. “ Ik heb al doende geleerd. En door al die podiumervaring dans ik stilaan beter dan de gemiddelde Vlaming”, aldus Niels.

Hij is dan ook de ambiancemaker op elk feest. “Ik ben die vervelende mens die je komt halen terwijl de meeste feestvierders zich nog wat moed aan het indrinken zijn. En je dan bij je arm sleurt om toch maar de dansvloer te bevolken”, vertelt Niels in Primo.

Zelf volgde hij ooit dansles voor de trouw van zijn broer tien jaar geleden. Hij volgde danslessen samen met Kevin en zijn verloofde, de toenmalige vriendin van Niels én de ouders.

“Opdat we op het trouwfeest allemaal met elkaar zouden kunnen swingen. Uiteindelijk is er op dat huwelijk zoveel gefeest en gedronken dat we daags nadien tot de constatatie kwamen dat we niet eens met elkaar hebben gedanst. Al die lessen waren dus voor niks geweest”, bekent Niels aan Primo.