.
Niels Destadsbader
dinsdag 14 november 2023

Niels Destadsbader: “Sommige plannen laten lang op zich wachten”

​​​​​​​Het wordt bijzonder druk

Het was een verrassing van formaat toen de naam Niels Destadsbader werd bekend gemaakt als een van de leden van de cast van ’14-18’. Niels is ooit wel begonnen als musicalacteur bij ‘Suske en Wiske’, maar deed daarna nooit nog iets gelijkaardig.

Het worden drukke tijden voor Niels die ’14-18’ zal combineren met zijn projecten bij de VRT. Bij de VRT werd hem veel geld aangeboden om de overstap te maken, maar tot nu toe hebben we Niels nog niet vaak op tv zien verschijnen.

“Het was een heel gedoe met de agenda, maar na lang overleg met VRT en Studio 100 hebben we toch een periode gevonden', aldus Niels. 'We repeteren in april en mei, in juni en een deel van juli speel ik ongeveer tien shows per week. Het belooft fysiek vrij zwaar te worden, dus veel andere dingen ga ik er niet bij kunnen nemen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Niels moet ook toegeven dat hij inderdaad nog niet veel op VRT 1 is verschenen. Maar daar heeft hij een goede uitleg voor.

“Het ding is, bepaalde tv-plannen hebben bij VRT langer op zich laten wachten dan ik gewild had. Maar nu zit er toch veel in de pijplijn. Volgende week begin ik aan de opnamen van het nieuwe muziekprogramma 'Ik Vraag Het Aan'. Ik doe mee aan een BV-versie van 'Switch' en dan zijn er nog de shows van De Warmste Week die ik ga presenteren. En laten we de Singalong met Amika en Tura in het Sportpaleis niet vergeten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader