.
Niels Destadsbader
woensdag 22 juni 2022

Niels Destadsbader opent padelclub: “We maken elkaar beter”

Allemaal naar Berlaar!

Het is zover! ‘Viva Padel’, de padelclub van zanger Niels Destadsbader heeft zijn deuren geopend. En dat deed hij afgelopen weekend met een feestelijke opening waarbij iedereen welkom was. Onder de aanwezige gasten ook enkele bekende vrienden van Niels waaronder Conner Rousseau, Elke Clijsters en Andy Peelman.

Het lijkt wel alsof Niels Destadsbader altijd geluk heeft, want ook het weer zat heel erg mee op de opening van de padelclub. De padelclub werd geopend in Berlaar, en dat is een opvallende keuze. Er werd vanuit gegaan dat Niels toch voor West-Vlaanderen zou kiezen.

“Ik ben uiteraard niet zelf van de streek, maar mijn oog viel op deze locatie omdat ze in het groen ligt en er niet veel buren zijn. Er speelt hier ook een caféploeg, FC De Weerdt en ik wilde hier zelf ook niet weg. Integendeel, ik heb zelf gevoetbald en ik weet wat zo’n ploeg betekent voor de spelers. Ze mogen nu gebruik maken van onze accommodatie en zo maken we elkaar beter”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Niels heeft grootste dromen voor ‘Viva Padel’, al hoopt hij vooral dat het een echte familieclub wordt waar mensen met elkaar afspreken. En dat hoeft niet meteen om te padellen zijn, ook gewoon iets komen drinken, is voor Niels al meer dan genoeg.

“Ik wou hier ook qua uitzicht een andere club van maken, en ik denk dat dat wel goed gelukt is”, besluit hij nog.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader

Bio van Andy Peelman, Conner Rousseau en Elke Clijsters