.
News Image

Niels Destadsbader op de allerlaatste Suikerrock

Afsluiten in schoonheid noemen ze dat.


Het jaar 2019 was voor de razend populaire Niels Destadsbader een ‘boerenjaar’: Hij scoorde zijn derde Zomerhit op rij met ‘Mee Naar Boven’, zijn nieuwe album 'Boven De Wolken' was goed voor platina nog voor het uit was, én hij mocht met ‘Wat zou ik zonder jou’ de titeltrack verzorgen van de nieuwe film van FC De Kampioenen. Niels kaapte recent trouwens 2 MIA's weg, wat de teller in totaal op 9 brengt, en na dit jaar zal hij in totaal 10 maal het Sportpaleis tot aan de nok gevuld hebben!

Zijn optreden op Suikerrock 2019 staat ook nog steeds in het geheugen gegrift, al was het maar wegens het überschattige moment waarop hij de kleine Esmee uit het publiek haalde en ‘Ik heb je lief’ voor haar zong. Op zondag 2 augustus 2020 zal Niels Destadsbader opnieuw voor kippenvelmomenten zorgen op de Grote Markt van Tienen! Het programma van deze zondag is daarmee op één naam na compleet.



De Suikerrock ‘Farewell Edition’ zal plaatsvinden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus. Op donderdag 30 juli met een ‘Farewell Party’ op de Grote Markt van Tienen.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader