.
Niels Destadsbader
donderdag 18 augustus 2022

Niels Destadsbader: “Mijn agenda ligt al vast tot eind 2023”

Hij gaat drukke tijden tegemoet

Op 19 augustus mag Niels Destadsbader 34 kaarsjes uitblazen. Die avond zal hij vieren op het podium samen met al zijn fans, de dag nadien op het podium van ‘Zomerhit’. En misschien wordt het dit jaar wel dubbel feest voor de zanger, want ook hij maakt kans om de troffee mee naar huis te nemen.

Siska Schoeters barst al van de ideeën om haar collega te verrassen. “Misschien koop ik voor Niels wel een Antwerps accent. Of nog beter; ik breng een muzikale ode”, lacht ze in Story.

Voor dat laatste past Niels liever, want Siska die zingt, dat maakt hij liever niet mee. “Dat is nog pijnlijker dan de Zomerhit niet winnen!”

En hoe zit het met de toekomstplannen voor Niels? “Mijn agenda ligt al vast tot eind 2023. Dit jaar presenteer ik nog drie tv-programma’s en twee radioprogramma’s. En dan zijn er nog de optredens en mijn padelclub. Maar ik vind dat niet erg. De voorbije maanden hebben we bij VRT alles goed voorbereid, het is nu tijd voor actie.”

En wat met de toekomstplannen van Siska? “Het nieuwe seizoen van ‘Durf te vragen’ is net opgenomen en er staat nog een nieuw tv-programma op de planning. En ook na het stopzetten van ‘De Madammen’ blijf ik aan de slag voor Radio 2.”

Download onze app voor iOS of Android