.
News Image

Niels Destadsbader is ontgoocheld in bepaalde artiesten

“Bepaalde artiesten zien me niet als hun gelijke. Dat stoort me.”


Als je naar het geheime recept van Niels Destadsbader vraagt, krijg je een duidelijk antwoord: keihard werken! “Je kunt niet drie keer het Sportpaleis vullen door elke maand een citytrip te maken en duizend-en-een-hobby’s te hebben”, klinkt het bij Niels Destadsbader in Gazet van Antwerpen. Toch zien niet alle artiesten Niels als hun gelijke. En dat wringt bij de zanger.

Niels Destadsbader heeft met “Boven de wolken” ondertussen zijn derde full album uit en hij heeft zijn publiek langzaam maar zeker zien veranderen. “Niels Destadsbader is niet langer exclusief voor jonge meisjes, maar evenzeer voor gasten van mijn leeftijd,” klinkt het trots bij Niels. “Ik voel echt dat ik iets heb opgebouwd.” Ondertussen is zijn naam even bekend als zijn knappe gezicht, luidt het bij de zingende presentator.

Toch zijn er nog steeds artiesten die hem scheef bekijken. Dat valt vooral op bij de MIA’s, klinkt het bij Niels. “Er zijn wel nog steeds bepaalde linksere artiesten die mij niet als hun gelijke zien.” En daar stoort Niels zich aan. “Als ik rondloop in de coulissen van Zomerhit of ik ben op de MIA’s: dat is een heel andere sfeer. Als ik dan zoals dit jaar vijf MIA’s win, is het extra raar,” onthult Niels in Gazet van Antwerpen. Het onderscheid dat die artiesten maken is Niels vreemd: “Of je nu muziek wil maken om iedereen te plezieren of je wil daar hard over nadenken in een donkere kamer, dat is allemaal goed,” aldus Niels Destadsbader.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader