.
Niels Destadsbader
donderdag 7 oktober 2021

Niels Destadsbader: “Ik zou een strenge papa zijn”

Hij kijkt er naar uit om papa te worden

Niels Destadsbader droomt wel eens vaker over de kinderwens die hij koestert. Maar een zoon of dochter voor Niels zit er de eerstkomende maanden nog niet in. Maar dat hij een goede papa zal worden, daarover is Niels meer dan zeker.

“Ik en mijn broer zijn niet streng opgevoed, maar er zijn toch dingen die wij thuis niet moesten proberen. Als ik nu zie hoe mijn moeder met de kleinkinderen omgaat… nul komma nul strengheid. ‘Doe maar kindjes, geen probleem! Mijn broer en ik kijken dan naar elkaar met een blik van ‘Meent ze dat nu?’’, lacht Niels in Dag Allemaal.

Tijd om aan kinderen te denken heeft Niels momenteel niet. Hij heeft net zijn nieuwe album uit, maakte de overstap naar VRT en in november staan zijn concerten in het Sportpaleis gepland. “Ik heb heel lang zitten broeden op iets, want je weet dat we iedere keer de mensen proberen de verrassen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is rond – deze keer met een verrassingsgast. En ik geef het je op een briefje; de mensen zullen uit de bol gaan en het kot afbreken. Anders ken ik er niks van”