.
Niels Destadsbader en Regi
maandag 4 oktober 2021

Niels Destadsbader: “Ik zou een goede papa zijn”

Komt er binnenkort gezinsuitbreiding aan?

Heel wat meisjesharten werden gebroken toen bekend werd dat Niels Destadsbader al enige tijd samen was met zijn vriendin Julie. Niels straalt en de verliefdheid spat er vanaf wanneer hij over zijn vriendin Julie praat.

Niels en Julie zien elkaar heel vaak en ze vullen elkaar als koppel perfect aan. Dat doet hen ook nadenken over een volgende stap in hun relatie: kinderen. Al is Niels nog niet 100% zeker wanneer ze klaar zijn voor die volgende stap.

“Er zijn nog een paar dingen waar ik nog niet uit ben. Ik ben ervan overtuigd dat ik een goede papa zal worden, maar ik wil geen vader worden die zijn kinderen ’s avonds niet in bed kan stoppen. Niet dat dit elke avond moet, maar als je kind zich afvraagt hoe z’n vader er ook alweer uitziet, gaat het ook niet lukken. Dan liever geen kinderen”, verduidelijkt Niels zijn kinderwens in Dag Allemaal.

Net zoals zijn vriend Miguel Wiels ziet het er dus naar uit dat hij op oudere leeftijd vader zal worden en dat kan perfect. Wordt Niels volgend jaar dan papa? “Er zijn geen concrete plannen, maar ’t kan me ook plots overkomen. Komt wel goed.”