.
Niels Destadsbader
woensdag 27 maart 2024

Niels Destadsbader: “Ik vraag me nog altijd af hoe het met haar is”

Hij heeft er mooie herinneringen aan

Week na week kunnen we op VRT1 genieten van ‘Ik Vraag Het Aan’. Tijdens het programma praat Niels Destadsbader met enkele bekende gasten en polst hij naar hun favoriete nummer met een speciale betekenis. Dat nummer wordt dan gebracht door een Vlaamse artiest of heel uitzonderlijk ook door een buitenlandse artiest.

Het is een programma die veel emoties losmaakt bij de gasten, bij de kijkers, maar ook bij de presentator. En zelf heeft Niels ook een nummer waaraan hij een blijvende herinnering koestert.

“Ik kies dan toch voor When Susannah Cries van Espen Lind. Niet omdat ik dat het beste nummer ooit vind, maar er hangt een mooi verhaal aan vast. Het was namelijk de song waarop ik voor het eerst slowde, op de schuimparty in Deerlijk. Toen de intro startte, moest je naar het mooiste meisje van de klas spurten - dat was Magalie - in de hoop dat ze met jou wilde dansen. Magalie was een kop groter dan ik, maar het waren de mooiste drie minuten in mijn toen nog prille leven. Dat moment ga ik nooit vergeten, en elke telkens wanneer ik dat liedje hoor, vraag ik me af hoe het nu met Magalie gaat”, lacht Niels in Flair.

Bio van Niels Destadsbader