.
Niels Destadsbader
dinsdag 20 februari 2024

Niels Destadsbader: “Ik kwam in een storm terecht”

Maar had er niks mee te maken

De fans en de haters hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 31 januari presenteert Niels Destadsbader zijn eerste gloednieuwe programma op VRT 1. In ‘Ik Vraag Het Aan’ vragen BV’s liedjes aan die voor hen een heel speciale betekenis hebben.

Het heeft even geduurd voordat Niels zijn eerste programma kreeg bij VRT 1, maar volgens hem is dat niet zo geheel abnormaal.

“Als een schermgezicht van zender verandert, dan is het wel gebruikelijk dat er wat tijd overheen gaat om samen op zoek te gaan naar antwoorden op bepaalde vragen: wat is mijn plek binnen dit bedrijf, deze zender”, begint hij in De Zondag.

Vlaanderen had meteen hoge verwachten van Niels toen hij zijn overstap maakte van VTM naar VRT, maar achteraf gezien was de timing misschien niet zo ideaal.

“Ik werd een soort voorbeelddossier en kwam in een storm terecht waar ik eigenlijk niks mee te maken had. Plots was de druk immens en dan is het extra belangrijk dat de volgende stappen die je zet, de juiste zijn. Met ‘Ik Vraag Het Aan’ is de ideale match nu eindelijk gevonden.”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader