.
Niels Destadsbader
vrijdag 19 april 2024

Niels Destadsbader: “Ik hou mijn T-shirt wel aan”

Hij is jaloers op zijn goede vriend

Terwijl veel mannen er graag zouden uitzien als Niels Destadsbader, kan Niels ook weleens gezond jaloers zijn op mannen die een mooi lijf hebben en er goed uitzien.

“Dat hoeft niet extreem gespierd te zijn, maar gewoon strak en ietwat afgetraind. Laurent (Guga Baúl, red.) is daar een perfect voorbeeld van. Wij gaan soms samen tennissen, en tussen de eerste en tweede set wisselt hij áltijd van T-shirt. Dan denk ik: ik hou mijn T-shirt wel aan. Ik heb geen complex, maar ik zou wel van lijf willen wisselen met hem. Ik weet dat ik ook strakker zou kunnen zijn, maar je moet daar zo veel moeite voor doen en ik ben wel gelukkig met hoe ik er nu uitzie”, geeft Niels toe in Flair.

In ‘Ik Vraag Het Aan’ presenteert Niels altijd in een strak pak en dat alleen al is voor veel mensen een reden om naar het programma te kijken. Maar er zijn wel meerdere redenen waarom mensen het programma moeten gezien hebben.

“Het is een leuke manier om van mensen van wie je denkt dat je ze al een beetje kent van op tv, toch een volledig andere kant te zien. Je zal ook heel veel nieuwe muziek leren kennen én je mag ook kijken om mij een beetje te steunen.”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader