.
Niels Destadsbader
donderdag 30 september 2021

Niels Destadsbader: “Ik geef niet makkelijk mijn fouten toe”

Ook hij is niet perfect

Met zijn vierde album ‘Sterker’ laat Niels Destadsbader nog maar eens zien wat voor veelzijdige artiest hij is, en wat hij allemaal in zijn mars heeft. Van ijzersterke ballads tot een catchy popsong, je kan het allemaal terugvinden op zijn album.

Alle nummers op het album zijn uit het leven gegrepen en beschrijven een situatie uit het leven van Niels. Zo vinden we op het album het nummer ‘Je weet hoe dat gaat’ terug. Een nummer dat het verhaal vertelt wanneer je als man een avondje gaat stappen met vrienden en nadien stilletjes terug probeert naar huis te komen zonder je vrouw of vriendin wakker te maken. Iets wat niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Een luchtig nummer waarin Niels zingt: ‘Ik heb m’n fouten’. Want Niels mag dan wel op handen worden gedragen door Vlaanderen, net zoals iedereen is ook Niels niet perfect en maakt hij fouten. Alleen zal hij die niet zo makkelijk toegeven. “Het is makkelijker om over je kwaliteiten te praten, dan over je beperkingen. Maar soms moet het wel. Op dezelfde manier heb ik het moeilijk om erover te praten wanneer ik mij niet goed in mij vel voel”, aldus Niels in Dag Allemaal.