.
News Image

Niels Destadsbader: 'Eindelijk nog eens op een podium'

Vier keer op de weide van Werchter!


Maandenlang heeft Niels Destadsbader niet kunnen optreden, maar donderdag kwam daar verandering in. Donderdagochtend om 11 uur was Niels Destadsbader als aan het soundchecken op het podium dat op de festivalweide van Werchter opgesteld staat. Eindelijk weer op het podium, reageerde Niels Destadsbader donderdagochtend in 'Zot Veel Vakantie', het zomerprogramma van Kim Debrie op Radio 2.

Dit is het eerste concert waar mensen terug naartoe kunnen komen en het leuke is dat ze ook allemaal heel enthousiast waren. Wij geven hier vier concerten, één vanmiddag, één vanavond en twee volgende week donderdag en op vier minuten tijd was alles uitverkocht. Wij mogen elke keer opnieuw voor 400 mensen spelen. Dat is niet veel, maar als je er zolang uit bent is dat veel en ben je daar blij mee, lacht Niels.



De concerten in het Sportpaleis zijn uitgesteld. We hebben daar lang over nagedacht, we hebben ook lang getwijfeld omdat dat mijn hart toch wel doet bloeden. Dat is mijne grote droom om daar elk jaar te mogen staan en dat dat nu niet kan doorgaan, dat is ontzettend spijtig, maar we zouden de mensen niet de show kunnen geven die zijn verdienen. En dan kunnen we het beter uitstellen, denken wij. Het is ook toffer om alles veilig te laten doorgaan, besluit Niels Destadsbader

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader