.
Niels Destadsbader
woensdag 28 februari 2024

Niels Destadsbader: “Dat was te hoog gegrepen”

Er is niks van gekomen

Iedereen heeft wel zo’n nummer dat herinneringen losmaakt bij hem of haar. Soms zijn het mooie herinneringen, andere momenten zijn het vooral droevige herinneringen. Wanneer Niels Destadsbader ‘When Susannah Cries’ hoort van Espen Lind, denkt hij terug aan zijn eerste slow.

“Dat was met Magalie op de schuimparty in Deerlijk. Zij was een mooi en lief meisje uit mijn klas, maar ook een kop groter dan ik. Ik dacht bij mezelf: tijdens die song kan ik mijn hoofd drie minuten en half op haar borst leggen. Dat is ook gebeurd, maar we hebben helaas nooit gekust. Dat was letterlijk te hoog gegrepen”, lacht Niels in Story.

Het nummer is een prachtig nummer en zal misschien bij veel mensen de openingsdans zijn geweest van hun trouw. Maar om bij Niels kans te maken als openingsdans zal zijn partner ook akkoord moeten zijn.

“Maar als ik carte blanche krijg, ga ik voor een nummer van Bart Peeters. Nog geen idee welk, daar moet ik nog eens goed over nadenken. Het zou ook heel cool zijn als hij het zelf brengt op het feest. Maar kijk: trouwen is nog lang niet aan de orde. Ik ga vooral naar huwelijksfeesten van vrienden en kennissen.”

Bio van Niels Destadsbader