.
Niels Destadsbader
maandag 15 april 2024

Niels Destadsbader: “Dan weet ik dat het serieus is”

Ze klaagt bijna nooit

Er is een periode geweest waarin Niels Destadsbader niet zo heel gelukkig was. Dat kwam door de vele kritiek die mensen op hem hadden en dat gaf een deuk in zijn zelfvertrouwen. Maar nu zou hij zijn leven toch een mooie 7,5/10 geven.

“Ik hoop dat ik naar een acht kan gaan als ‘Ik Vraag Het Aan’ goed scoort. Voor de rest hoop ik dat ik nog veel leuke dingen mag doen met de mensen die ik graag zie en dat ik en vooral mijn ouders gezond mogen blijven. Dan gaan we al richting negen op tien. Als ik dan op amoureus vlak nog grote stappen kan zetten, gaan we richting tien”, lacht hij in Flair.

Niels heeft het geluk dat hij zijn beide ouders nog in zijn leven heeft. Maar soms maakt hij zich wel eens zorgen. Ze hebben immers een leeftijd bereikt waarop ze al eens last krijgen van kwaaltjes.

“En dan gaat het allemaal niet meer zo vlot als vroeger. Als mijn vader zegt dat zijn rug een beetje pijn doet, denk ik: oké, het zal wel meevallen, want hij zegt zoiets sowieso vrij snel. Maar mijn mama spreekt nooit over pijn, dus wanneer zij zegt dat ze last heeft, weet ik dat het serieus is.’”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader