.
News Image

Niels Destadsbader brengt emotioneel eerbetoon aan overleden opa

“Mijn opa heeft me voor een deel opgevoed.”


Niels Destadsbader bracht deze week zijn derde full album “Boven De Wolken” uit. Met meer dan 20.000 verkochte exemplaren haalde de CD al meteen platina. De titel van het album heeft een emotionele betekenis voor Niels. Boven De Wolken verwijst immers naar de dood van zijn opa.

Niels’ opa werd 87 jaar en wist dat optreden in het Sportpaleis de grootste droom was van zijn kleinkind. Niels vertelt in Het Laatste Nieuws hoe jammer het is dat hij dat niet meer heeft mogen meemaken. “In de week van zijn begrafenis heb ik ‘Nu je me loslaat’ geschreven, het maakte deel uit van de dienst,” klinkt het emotioneel bij Niels Destadsbader die een goede band had met zijn opa. “Opa was één van mijn grootste supporters, hij heeft me voor een deel opgevoed.”

Niels Destadsbader heeft zijn opa dan ook een mooi plekje op zijn plaat gegeven. En ook in het Sportpaleis zal hij zijn overleden grootvader eren. Niels geeft toe dat zijn opa er vorig jaar ook al bij was: “Mijn papa had een foto van opa in zijn binnenzak gestoken. Dat maakte ‘Hey pa’ dubbel zo emotioneel voor ons,” onthult Niels Destadsbader in Het Laatste Nieuws.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader