.
Niels Destadsbader
donderdag 15 september 2022

Niels Destadsbader binnenkort te zien in ‘Thuis’?

Je leest hier het antwoord

Nu Niels Destadsbader zijn overstap naar de VRT heeft gemaakt, liggen er ongetwijfeld daar heel wat mooie plannen op tafel. En als we een fan van ‘Thuis’ mogen geloven, dan speelt hij binnenkort ongetwijfeld ook mee in één van de populairste soaps van Vlaanderen.

Niels heeft alvast een link met ‘Thuis’. Zo componeerde hij in 2019 de tekst en melodie van het beginliedje van de soap. Dat nadien door Raf Van Brussel zou worden ingezongen.

Niels is niet alleen presentator en zanger, maar heeft ook al heel wat ervaring op de teller staan als acteur. Zo speelde hij onder meer mee in ‘Fc De Kampioenen’, ‘De Elfenheuvel’ en jawel, die andere populaire soap ‘Familie’.

De fans beginnen alvast verder te speculeren over wat de rol van Niels zou kunnen zijn. Zo zou hij volgens iemand de broer van Ilias spelen. Wat volgens iemand anders dan weer raar zou zijn, want Ilias zou enkel een zusje hebben.

Of fans er al dan niet op hopen dat Niels in de serie zal verschijnen, dat laten we in het midden. Bij ‘Thuis’ reageren ze in elk geval op het nieuws. “Het bericht klopt niet. Niels komt helemaal niet naar ‘Thuis’. En Ilias heeft geen broer. De post die die fan heeft geplaatst had nooit verschenen mogen worden. Maar een onoplettendheid is snel gebeurd.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader