.
Niels Destadsbader
zaterdag 22 oktober 2022

Niels Destadsbader annuleert concerten: ''Ons hart breekt"

Wat is er aan de hand?

Zelf wenste hij zijn volgers vrijdagavond een fijn weekend, maar het weekend van Niels Destadsbader is in het water gevallen. De presentator en zanger heeft plots een vrij weekend nadat hij vrijdagavond ziek was en zijn concert in Brugge moest onderbreken.

Amper 20 minuten stond Niels Destadsbader op het podium, toen gaf hij forfait, dik tegen zijn zin want het publiek in de steek laten is het allerlaatste wat Niels Destadsbader zou doen. Maar het kon niet anders. Ook het concert in Wieze van vanavond gaat om dezelfde reden niet door.

“Mijn bandje en ik waren er helemaal klaar voor om er een dikke lap op te geven in Brugge. Maar twee uur voor de show werd ik plots heel ziek en nog een uur later was mijn stem weg”, schrijft Niels op Instagram.

“Ik wilde het publiek niet in de steek laten en hen de show geven die ze verdienen. Maar dat ging helaas echt niet. Ik heb nog geprobeerd om te zingen, maar na 20 minuten moesten we noodgedwongen stoppen”, gaat Niels verder.

De zanger kennende gaat hij daar afgelopen nacht van wakker gelegen hebben, maar hem treft geen schuld. Kijk naar de dokterskabinetten, er zijn een massa zieken. “We beloofden alle fans om ze – op onze kosten - uit te nodigen voor een nieuwe show, eentje waarin ze de kwaliteit krijgen die ze verdienen. Zij krijgen heel snel een mailtje om verder af te spreken.”


“De show van zaterdag in Wieze wordt uitgesteld. Ook deze mensen krijgen snel een nieuwe datum door. Ons hart breekt dat we dit besluit moeten nemen. Want dit is geen fijne beslissing. Maar wel de enige juiste. Dikke kus en tot heel snel”, besluit Niels Destadsbader op Instagram.

Hopelijk is Niels tegen dinsdag volledig hersteld, want dan moet hij volledig uit de kleren in het Kursaal van Oostende.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader