.
Nicole & Hugo
zaterdag 20 november 2021

Nicole & Hugo houden er een vreemde gewoonte op na

Ze gaan al enkele jaren naar Saint-Tropez op reis

Ieder jaar kiezen Nicole & Hugo ervoor om op reis te gaan naar Saint-Tropez. Ze hebben hun hart verloren aan de stad waar ook Gert Verhulst en andere bekende sterren graag vertoeven. Al jarenlang keren ze terug naar hetzelfde hotel en beschouwen ze de uitbaters als hun familie.

“De eerste uitbaters hebben we nog de lakens weten uitdelen, letterlijk en figuurlijk”, lacht Nicole in Primo. “We hebben hier al drie generaties meegemaakt”, vult Hugo zijn vrouw aan.

Het koppel gaat niet alleen al jarenlang naar hetzelfde hotel, ze vragen ook steeds dezelfde hotelkamer. “Ja, dat klopt, nummer 32. Wij zijn gewoontedieren. Na al die jaren hebben we al altijd in dezelfde kamer gezeten. Ze weten dat, wanneer we bellen zeggen ze meteen: ‘Kamer 32, zeker”, lacht het koppel.

En dat ze gewoontedieren zijn, dat uit zich ook in hun dagelijkse activiteiten in Saint-Tropez. Zo zorgen Nicole & Hugo er steeds voor dat ze elke dag aan hun 10 000 stappen komen. “Altijd dezelfde straatjes, dat wel, maar het verveelt ons nooit.”

Bio van Nicole & Hugo

Meer Over:

Nicole & Hugo