.
News Image

Netsky brengt nieuwe EP uit in afwachting van nieuw album

En dat album verschijnt volgend jaar. 


Netsky bracht vrijdag zijn nieuwe EP 'Abbot Kinney' uit. De EP bevat 5 nieuwe nummers die tot stand gekomen zijn na samenwerkingen met de internationale top producers Stargate en 1991 en de Amerikaanse zangers/rappers Kyle, Toulouse en Jozzy.




Netsky over zijn nieuwe EP: Samenwerken met Stargate in hun indrukwekkende studio in Los Angeles was een fantastische ervaring. De studio ligt niet ver van de 'Abbot Kinney Boulevard' en die omgeving heeft me enorm geïnspireerd bij het schrijven van deze nummers. Het is mijn favoriete plek in Los Angeles en voelde direct aan als de perfecte titel voor deze EP. Door samen te werken met Stargate ben ik erin geslaagd om me open te stellen voor een nieuw geluid dat ik in het verleden veelal links liet liggen. Dat is nog maar het topje van de ijsberg van wat er aan staat te komen, ik ben enorm enthousiast om nog meer nieuwe muziek met de wereld te delen in het nieuwe jaar!




Na de sterke singles Téquila Limonada feat. A.CHAL en Ice Cold met David Guetta is de Abbot Kinney EP het laatste muzikale wapenfeit voor Netsky dit jaar. 2019 belooft een enorm belangrijk jaar te worden voor de uit Edegem afkomstige producer met de release van zijn vierde studioplaat Palmstrees & Powerlines en reeds bevestigde optredens op Rampage in Het Sportpaleis en een tour door Nieuw-Zeeland.

Bio van Netsky

Meer Over:

Netsky