.
Nathalie Meskens
dinsdag 27 augustus 2019

Nathalie Meskens binnenkort zwanger?

Nathalie Meskens overweegt dan toch kinderen…


Nathalie Meskens zien we eindelijk nog eens aan het werk als actrice. Samen met haar boezemvriendin Tine Embrechts is ze te zien in de televisieserie ‘Gina & Chantal’. Nathalie is ook meter van één van Tines kindjes en dat doet soms wel eens moedergevoelens opborrelen…

De opnames van Gina & Chantal dateren al van drie jaar geleden. Nathalie zat toen volop in haar echtscheiding met Jeroen Van Dyck en samenwerken met haar beste vriendin deed haar af en toe de zorgen vergeten. Maar ondertussen heeft Nathalie opnieuw het geluk in de liefde gevonden en dat opent perspectieven…

Tine Embrechts is moeder van vier zonen en Nathalie Meskens is meter van Gaston. Het is altijd een plezier om Gaston te zien, als Nathalie tenminste zijn verjaardag niet vergeet. Maar dat wordt haar snel vergeven door Gaston die Nathalie “tante Messi” noemt. Nathalie Meskens is telkens verrast hoe blij de 4-jarige Gaston is om haar te zien. Vroeger wilde Nathalie zelf geen kinderen, maar ondertussen heeft ze haar standpunt toch een beetje afgezwakt… “We zien wel,” klinkt het nu in Story.

“Vroeger zei ik ‘nee’ tegen kinderen, nu ben ik er nog niet uit. Het is niet zo dat andere kinderen me plots zin geven om zelf mama te worden. Anders had ik nu al een grote kinderwens met zo’n moederkloek als Tine,” lacht Nathalie Meskens in Story.

Tine Embrechts was 42 toen ze beviel van Maurice, dus Nathalie Meskens heeft als 37-jarige nog wel even tijd, vertrouwt haar boezemvriendin haar toe. Maar als veertiger nog kinderen krijgen, dan komen daarop natuurlijk weer negatieve reacties. “Als je kinderen moet maken als je lichaam er klaar voor is, als twintiger dus, ben ik nu ook al veel te laat. Ik kan gewoon naar Tine bellen en vragen: ‘Maak jij eens een kleine voor mij?’ Die is daar keigoed in,” lacht Nathalie Meskens. Maar Tine Embrechts heeft genoeg aan haar vier zonen. “Pak er gerust eentje mee naar huis,” dient Tine Nathalie Meskens van antwoord.

“Lichamelijk is het misschien beter om er snel aan te beginnen, maar snel of later… Allebei hebben ze voor- en nadelen,” vertelt Tine Embrechts in Story. “Het leven loopt zoals het loopt. Je kunt wel zeggen: dit is de beste manier, maar je weet dat niet op voorhand. Ik had ook nooit gedacht dat ik vier kinderen bij twee verschillende partners zou hebben,” klinkt het bij Tine Embrechts in het dubbelinterview.

Nathalie Meskens: “En ik ben nog maar 37, hé. Janet Jackson was vijftig toen ze mama werd. Ik heb dus nog veel tijd. Tegen dan ben ik op pensioen bij VTM,” lacht Nathalie Meskens.

Download onze app voor Android of iOS