.
News Image

Natalia deelt intieme foto met dochter Bobbi-Loua

Knap wat Natalia doet.


Borstvoeding in het openbaar geven, dat zou al lang geen taboe meer mogen zijn. En toch doen heel wat mensen daar nog steeds moeilijk over. Het is nochtans één van de meest intieme momenten tussen moeder en dochter.



Natalia deelde donderdagochtend op Instagram een foto waarop te zien is hoe dochter Bobbi-Loua aan de borst ligt.



Mijn zwakke plek als moeder op dit moment? Mijn meisje kunnen blijven voeden met de beste powerfood ter wereld. Borstvoeding werd zoiets delicaat voor mij, schrijft Natalia op Facebook.

de melk die ik afkolf verspild wordt, word ik boos, als mijn borsten te lang 'leeg' blijven of als ze niet genoeg drinkt, raak ik een beetje in paniek. Het idee om haar niet te kunnen 'voeden' naar haar behoeften, pfieuw... Maar in mijn gedachten weet ik dat het ok is, ook als ik het niet meer kan of wanneer ik op een dag stop met borstvoeding geven. Het komt wel goed met haar. Ze is zo sterk, en zo levend!! Aan alle vrouwen die borstvoeding geven of niet, jullie zijn geweldig, jullie zijn de bron en jullie zijn mama!



Een mooie boodschap van Natalia, hopelijk putten heel wat andere mama's in wording hier kracht uit om ook hun kind borstvoeding te (blijven) geven.

Lees ook:

Natalia merkt dat de mensen veranderd zijn: 'dat vind ik echt lastig

Nieuw tv-programma voor Koen Wauters

Bio van Natalia

Meer Over:

Natalia