.
Natalia
zondag 16 oktober 2022

Natalia: “Dat was veel lastiger dan gedacht”

Ze heeft nu twee kinderen in huis

Net toen de opnames van ‘The Voice Van Vlaanderen’ van start gingen was zangeres en coach Natalia 8 weken bevallen van haar zoontje Apollo. Voor Natalia was het haar tweede kindje en dat zorgde ook meteen voor een serieuze verandering in huis.

“Van één naar twee kinderen was inderdaad lastiger dan van geen naar één. Eentje ging bij ons gewoon mee in het dagelijkse leven. Dat was peanuts, ook omdat Bobbi-Loua redelijk snel doorsliep. Maar een tweede erbij is heel heftig, dat hebben ze me vooraf niet verteld”, lacht Natalia in Story.

2 bevallingen doorstaan, dat is een serieuze aanslag op het lichaam van Natalia. Al probeert ze zichzelf toch in vorm te houden. Ze verklapt haar geheim.

“Ik probeer overdag altijd even tien minuten te gaan liggen, gewoon even aan niets denken. Verder is dagelijks sporten heel belangrijk. Mijn gezondheid komt op de eerste plaats. Ik voel me snel moe als ik niet sport. Ik train ook heel veel thuis en dan doet mijn dochter graag mee.”

Bobbi-Loua is ondertussen 2 en gaat na de herfstvakantie voor het eerst naar school. Een spannend moment voor de dochter, maar zeker voor mama Natalia. “Maar ik denk niet dat ik een traantje ga wegpinken. Iedereen moet naar school. Ik vind het heel leuk als ze thuis is, maar ze gaat al naar de crèche, voor mij is dat hetzelfde.”