.
Niels Destadsbader
maandag 19 juli 2021

Nachtmerrie van elke artiest ook voor Niels Destadsbader werkelijkheid

Dit gaat hem geen tweede keer overkomen.

Een sloper durft zijn hamer wel eens te laten vallen maar doet dat beter niet. Net zoals een artiest zijn microfoon best niet laat vallen. Niet alleen kan dat nefast zijn voor de werking van de microfoon op zich, zonder microfoon is het in grote ruimtes moeilijk om je als artiest verstaanbaar te maken. En dat is Niels Destadsbader zondag overkomen.

Tijdens het namiddagoptreden in de Ghelamco Arena was Niels Destadsbader minstens even enthousiast als het publiek. Terwijl Niels met zijn handen het publiek nog wat wou opzwepen, vloog de microfoon uit zijn handen en die vloog tegen het hoofd van een jong kindje. Gelukkig zonder al te veel erg. Om het goed te maken besloot Niels het meisje op het podium uit te nodigen, waar het meisje plots begon te huilen. “Ja, als je Miguel Wiels van zo dichtbij ziet, dat is verschieten”, lachte Niels Destadsbader.

Alles is goed met het meisje, natuurlijk was zij een beetje geschrokken, maar de mama kon Niels via Instagram geruststellen. “Ze heeft heel de rit naar huis nog over je gesproken, dus ze heeft het je helemaal vergeven.”

Hoe dan ook, het meisje heeft een straf verhaal om in september op school in de klas te vertellen. En Niels? Die zal wellicht nooit nog een microfoon in het publiek werpen. Tenminste dat hopen wij.