.
News Image

Muzikale feesten voor Sugarfree

Nathalie en Gildy staan 5 jaar op de planken.


Op zondag 11 september 2016 viert het populaire duo hun vijfde verjaardag samen op de planken. De traditionele fandag is ondertussen helemaal ingevuld. Het feestje gaat door in de Ruiterhal, Gemeentepark 10 te Brasschaat van 14.30u tot 18u.



Niet alleen Sugarfree en manager Dennie Damaro zullen optreden. Er zijn ook een aantal muzikale collega's die hun opwachting zullen maken. Zo zijn er voor sfeer en gezelligheid nog optredens van Sam Gooris, Eveline Cannoot, Doran, Matthias Lens, Elke Taelman en Michel Van den Brande uit The Sky is te Limit. Met deze laatste had Dennie Damaro onlangs een hit met “Ik breng geen bloemen voor je mee”.



Tickets zijn enkel te bekomen aan de kassa. Volwassenen betalen € 13. Kinderen jonger dan 10 jaar betalen € 5. Iedereen krijgt alvast ook nog een CD-single.



Na een lange stilte is Sugarfree dus helemaal terug. Op 11 juli zijn ze trouwens ook één van de gasten bij de opnames van de Vlaamse Top 10 in Lebbeke. Daar brengen ze in primeur hun nieuwe single “We gaan ervoor”. Mensen die aandachtig luisteren zullen “I will survive” hierin herkennen. Origineel werd dit nummer gezongen door Gloria Gaynor in 1982.


Bio van Sugarfree

Meer Over:

Sugarfree