.
News Image

Muzikale doorbraak voor Gilles Simoens?

Zet nu reeds grote stappen op deze jonge leeftijd.


Bij het grote publiek zal de naam Gilles Simoens wellicht nog geen belletje doen rinkelen. Op 26 juni maakte hij al voor het tweede jaar op rij zijn opwachting bij de Adriaen Brouwer Bierfeesten te Oudenaarde. Zelf woont hij reeds van bij zijn geboorte, 15 jaar geleden in Oudenaarde.

Gilles Simoens mag dan nog een jonge kerel zijn, maar hij heeft wel de nodige podiumervaring. Zijn eerste optreden voor een publiek vond plaats in oktober 2014. Daarna volgden er nog velen. Hij heeft ook een groot repertoire aan liedjes, bestaande uit ongeveer 110 nummers. Dit kan gaan van Elvis Presley tot Eddy Wally.

De tweede helft van dit jaar zou zijn echte muzikale doorbraak kunnen betekenen. Hij trad op 11 juli voor de eerste keer op voor de televisiecamera's van Ment te Lebbeke. Gilles Simoens heeft op het einde van juni zijn derde eigen nummer opgenomen. “Wat een nacht” is een cover van “Such a night” dat vroeger werd gezongen door Ricky Gordon. Later dit jaar, namelijk op 11 november om 20u zal hij voor het eerst optreden met liveband aan de Woeker te Oudenaarde. Ook een aantal bekende gastartiesten zoals Marijn Devalck, Eveline Cannoot en Michael Lanzo maken er dan hun opwachting.



Alle info over deze show en over de jonge zanger vind je terug op www.gillessimoens.be.

Bio van Gilles Simoens

Meer Over:

Gilles Simoens