.
Wim Leys
vrijdag 4 februari 2022

Wim Leys zingt Elvis Presley voor jarige verloofde

Prachtige nieuwe single.

Vandaag is Lisa, de vriendin van Wim Leys, jarig. Het is een speciale verjaardag, vandaag zingt Wim Leys speciaal voor haar het nummer ‘Altijd in mijn hart’.

20 jaar … zo lang staat Wim Leys al solo op het podium en dat vierde hij onlangs met een dubbel live concert in een uitverkocht cultuurhuis te Erpe-Mere.

Op de setlist stonden heel wat eigen nummers maar Wim verraste het publiek vooral met een heel ingetogen versie van de klassieker ‘Always on my mind’. Een staande ovatie bleef niet uit en te midden van het applaus vroeg Wim op het podium plots zijn vriendin Lisa ten huwelijk!

Nadat Lisa met de tranen in haar ogen ‘ja’ had gezegd ontstond vanuit Wim zijn entourage meteen het idee om ‘Always On My Mind’ te verzilveren naar een heel serene Nederlandstalige versie die als titel kreeg ‘Altijd In Mijn hart’.

Valentijn komt er aan en dus is dit meteen de ideale song om je geliefde(n) te eren of voor wie de komende tijd nog in het huwelijksbootje gaat stappen.

'Altijd In Mijn Hart’ behoort vanaf nu dan ook tot het lijstje met de meest romantische songs uit Vlaanderen en Nederland.

Bio van Wim Leys en Elvis Presley

Meer Over:

Wim Leys Elvis Presley