.
Wendy Van Wanten
donderdag 2 december 2021

Muziekkenner ontkent: Wendy Van Wanten heeft daar geen plaat meer door verkocht

De discussie wordt weer opgerakeld

Wendy Van Wanten was te gast in ‘Het Huis’ bij Eric Goens. Daar praatte ze openlijk over haar leven en alles wat er ooit op haar pad is gekomen. Haar verschijning in het programma heeft ook weer de tongen losgemaakt over wie nu toch de vader van Clément zou kunnen zijn. Volgens sommigen zou het mysterie rond prins Laurent als vader wel eens gewoon een stunt kunnen zijn om meer platen te verkopen.

Muziekkenner Jos Van Oosterwyck was één van de eersten die op bezoek ging toen Wendy was bevallen van Clément. “Maar wie de vader was, dat heeft me nooit geïnteresseerd. Wendy is met dit verhaal uiteraard wat vaker in de pers gekomen, maar denk niet dat je daar een plaat of optreden meer mee verkoopt”, reageert hij in Story.

Jos is er zeker van dat Wendy het allemaal zonder veel bijbedoelingen heeft gedaan en ziet er het kwaad niet van in. “Het had zelfs eerder tegen haar kunnen werken. Als Wendy wil zwijgen, dan is dat haar goed recht. Ze zal haar redenen wel gehad hebben. De enige reden dat Iris voor ‘Het Huis’ is gevraagd, is om terug over die kleine te beginnen.”

Download onze app voor iOS of Android