.
News Image

Monique vreest voor imago Steve Tielens

Berichten op sociale media doen haar pijn.


De passage van Steve Tielens in het VIER-programma “The Show Must Go On” is niet onopgemerkt gebleven. Het is zelfs zo erg dat Monique, Steve's rechterhand vreest voor zijn imago.

Vooral de manier waarop Steve Tielens Monique behandelt stuit veel mensen tegen de borst. Op de sociale media gaat het er dan ook hevig aan toe tegenover de zanger. Dat kan gaan van “Arrogante mens” tot “Ik wil die graag op zijn gezicht slaan”. Honderden mensen ventileerden hun mening reeds op een niet zo tactvolle manier.

Monique zegt in Story dat deze uitlatingen haar enorm veel pijn doen. Zij voelt zich helemaal niet slecht behandeld. Volgens haar gaat het enkel over plagerijen en als het er toch over gaat, dan dient ze haar baas wel van antwoord. Zonder respect was ze er immers al lang mee gestopt. In de volgende afleveringen zal wel duidelijk worden dat hun band enorm hecht is. Monique beschouwt Steve als haar eigen zoon die ze nooit heeft gehad. Na het overlijden van haar man is ze er dankzij het werken voor Steve Tielens weer bovenop gekomen. Zolang Monique kan zal ze voor Steve blijven werken is haar duidelijke boodschap als antwoord op de kritiek.​Onlangs poseerden Monique en Steve Tielens voor onze fotograaf tijdens de eindejaarsopnames van Ment Tv.Tekst: Nico Vanaken


Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens