.
Milow
maandag 30 mei 2022

Milow: “De dingen komen goed”

"We gaan vooruit, en niet achteruit"

Milow heeft zijn nieuwste plaat klaar, genaamd 'Nice To Meet You'. Aan dat album heeft hij meer dan twee jaar lang gewerkt, op drie verschillende locaties. Dat lezen we in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Eerst zat hij een paar maanden vast in Los Angeles door de verstrengde coronamaatregelen, maar van zodra het kon, keerde hij terug naar zijn buitenverblijf in Zeeuws-Vlaanderen. Om te schrijven en tot rust te komen, is dat zijn favoriete locatie.

Het buitenverblijf bevindt zich in een groene omgeving en heeft een mooie tuin. Milow geniet er van de kleine dingen des leven: de vogels die fluiten, de bomen die in bloei komen en de kleine tuinwerkjes die hij er onderneemt.

“Als ik hier drie dagen niet geweest ben, zie ik dat alles weer veranderd is”, gaat hij van start. “Elke keer wanneer ik hier kom, ziet het er anders uit”, zegt de voormalige stadsmens.

Hij beschouwt dat als een vorm van vooruitgangsoptimisme. “Ik denk dan: oké, de dingen komen goed. We gaan vooruit, en niet achteruit. Ik ben sinds corona de natuur veel meer gaan waarderen”, klinkt het bij Milow.

Bio van Milow

Meer Over:

Milow