.
Miguel Wiels
dinsdag 18 januari 2022

Miguel Wiels treedt op met honderden artiesten

“Dat is behoorlijk pittig”

Op 22 en 23 januari is het weer zover. Dan vindt de 2de editie van ‘24uur live’ plaats. Miguel Wiels en zijn band zullen terug 24 uur lang muziek spelen en meer dan honderd artiesten verwelkomen op hun eigen podium in het Sportpaleis van Antwerpen. Een niet te onderschatten klus voor de band.

“Het was behoorlijk pittig de afgelopen weken. Het gaat toch om ongeveer 400 à 420 nummers, dat is een stevige boterham . Elk nummer passeerde vooraf door mijn vingers. Ik belde met elke artiest die met ons op het podium komt te staan en besprak de selectie en de arrangementen. Het voelde alsof ik de Himalaya over moest”, lacht hij in Story.

Zo’n ‘24uur live’ organiseren is een tijdrovend werkje en Miguel heeft zich vaak moeten verdiepen in het repertoire van de verschillende artiesten. Maar hij is er helemaal klaar voor. “Ik ben alweer tien maanden ouder, maar ik geef daar niet snel aan toe; Ik denk nog altijd dat ik 20 jaar jonger ben. En me speciaal voorbereiden, dat heb ik ook niet gedaan. Ik zorg wel voor voldoende nachtrust in de week ervoor.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Miguel Wiels

Meer Over:

Miguel Wiels