.
miguel wiels
vrijdag 26 mei 2023

Miguel Wiels over The Masked Singer:  “Dat viel me zwaar” 

“Wat sta ik hier eigenlijk in godsnaam in dit onnozele pak te doen” 

Toen ‘Champignon’ ontmaskerd werd, vielen heel wat monden open, ook die van de speurders. Miguel Wiels bleek de onvervalste oesterzwam en daar hadden heel wat mensen nooit aan gedacht.

Maar het avontuur van ‘The Masked Singer’ was voor Miguel overschaduwd door een zeer trieste gebeurtenis want in december vorig jaar, toen de eerste afleveringen van dit seizoen werden opgenomen, overleed Miguels vader.

“In de week dat je vader begraven wordt, vrolijk op een podium staan huppelen in dat ‘Champignonpak’, dat viel me zwaar”, vertelt Miguel openhartig aan Dag Allemaal.

“Ik had net een begrafenis geregeld en moest naar de opnamen vertrekken, en ik kon daar niks over zeggen aan mijn dichte familie, zelfs niet aan mijn moeder… Dat was moeilijk”, aldus Miguel Wiels.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik een moment heb gehad dat ik als Champignon klaarstond om te zingen, maar dacht: man, mijn papa is net dood, wat sta ik hier eigenlijk in godsnaam in dit onnozele pak te doen? Ik voelde duidelijk: dit is mijn vak niet”, bekent Miguel in Dag Allemaal.

Bio van Miguel Wiels