.
miguel wiels
dinsdag 30 mei 2023

Miguel Wiels hoopte dat ze hem hierdoor wat cooler zou vinden 

Hij wou ook háár hart veroveren 

Een springende Champignon met een uiterst lief snoetje, je moet er maar opkomen om bepaalde personages in ‘The Masked Singer’ tot leven te wekken.

En ook dit jaar overtroffen de makers weer zichzelf met heel wat schitterende pakken en figuren. Van ‘Tovenaar’ tot ‘Hippo’, één voor één waren de karakterkoppen uniek.

“Het was voor mij überhaupt een verrassing dat ik gevraagd werd. Vorig jaar had ik er geen zin in, maar toen ze opnieuw belden, heb ik zonder veel nadenken toegezegd voor een test”, bekent Miguel aan Dag Allemaal.

Zijn vrouw Free Souffriau geloofde hem niet want hij wil nooit naar verkleedfeestjes en zet zelfs geen muts op. Dat zorgde er natuurlijk voor dat hij zeer lang onder de rader bleef.

“De grootste motivatie waren mijn kinderen. Vooral mijn dochter Lola is grote fan. Ik had het gevoel dat als ik hieraan meedeed ze mij een beetje cooler zou vinden”, geeft Miguel toe aan Dag Allemaal. Het strafste was dat ook Karen Damen hem niet herkende. Hij zong nochtans destijds heel wat demo’s in voor K3. “Mickey, gij hier in dat pak?!”, bleef Karen maar roepen.