.
miguel wiels
maandag 22 mei 2023

Miguel Wiels: “Daarom legde ze de link niet” 

Ze herkende hem niet  

Het grote concert van ‘The Masked Singer’ in het Sportpaleis, enkele weken voor de grote finale, hebben heel wat kijkers op het verkeerde been gezet.

Hoewel velen Miguel Wiels al verdachten, kon hij onmogelijk in het pak van Champignon zitten, aangezien hij de dag van het concert opnames had in Nederland. En Miguel kon tenslotte niet op twee plaatsen tegelijk zijn.

“Tja, als ik alles verklap moet je mij 200.000 euro betalen om mijn boete te dekken, maar ik kan enkel zeggen dat ik gigantische toeren heb moeten uithalen om die twee dingen te combineren”, glimlacht Miguel geheimzinnig in Dag Allemaal.

Het was best straf dat Miguel zo lang onder de radar wist te blijven van heel Vlaanderen en het speurdersteam. Zelfs Karen Damen, met wie Miguel jarenlang heeft samengewerkt, herkende hem niet. Behalve in de laatste aflevering. Het leek alsof zij mee in het complot zat.

“Ik ken Karen al 25 jaar, als er iemand is die aan dit soort complotten nooit zou meedoen, is zij het wel, zij wil veel te graag die namen ontdekken. Had ze het meteen geweten, had ze zonder verpinken mijn naam geroepen. Ik vind het zelf raar. Ze weet dat verkleedpartijen niet mijn ding zijn en legde misschien daarom niet de link.”

Bio van Miguel Wiels