.
News Image

Michiel De Meyer jaloers als vriendin topless zont

Michiel De Meyer heeft niet graag dat zijn vriendin topless zont.


Voormalig Thuis-acteur Michiel De Meyer vormt ondertussen anderhalf jaar een koppel met Line Ellegiers. Vaak staan ze samen op de planken, maar samenwerken met je partner verloopt niet altijd even makkelijk. Dat hebben ze ondertussen al aan den lijve ondervonden…



Michiel en Line leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens de musical Kiss Me Kate en ook nu weer staan ze samen op de planken. Zowel in de musical Titanic als in 40-45 zijn ze collega-acteurs. Maar dat is niet altijd even makkelijk. “Als koppel samenwerken is soms lastig. Ik denk niet dat het publiek er iets van merkt, maar het is soms moeilijk om de onenigheden met je partner los te laten, hoe professioneel we ook zijn,” klinkt het bij Michiel De Meyer in Story.



“Het is lastig om op de scène grappig tegen elkaar te doen als een ruzie thuis nog niet is uitgepraat. Onze loges bij 40-45 bevinden zich pal naast elkaar. De collega’s hebben het dus meteen door als er iets scheelt. Dan vraagt Jelle Cleymans ons plots of er iets aan de hand is,” lacht Michiel De Meyer. Maar zo heeft elke relatie wel zijn moeilijkheden, beseft ook Line. “Het lijkt me ook zwaar om samen te zijn met iemand die niet weet hoe het er in de showbizzwereld aan toegaat,” aldus Line, want vaak moeten ze immers een collega kussen op scène. Word je dan niet jaloers?



“Jaloers niet, want in ons vak heeft dat niets te betekenen. Ik moet zelf ook voortdurend iemand anders kussen. Maar het blijft wel raar om je lief met iemand anders te zien zoenen,” aldus Michiel De Meyer. Maar dat geldt natuurlijk ook voor Line, want ook zij moet Michiel wel eens zien kussen met andere (top)actrices… “Jij hebt niet te klagen,” klinkt het bij Line. “In 40-45 heb je al mogen kussen met de vijf actrices die Sarah al hebben vertolkt: Nathalie Meskens, Laura Tesoro, Clara Cleymans, Liesbeth Roose en Annelies Boel.”



“Ik heb soms het gevoel dat Michiel heel close is met een collega, maar dat heeft hij ook bij mij. En omdat we voor ons werk al anderen moeten kussen, is de nood om echt vreemd te gaan misschien minder groot,” lacht Line in Story. Maar net omdat ze hetzelfde beroep uitoefenen staan ze wel sterker in hun relatie, en kunnen ze die kusscènes ook beter relativeren, aldus Line. Toch is er nog een andere reden waarom Michiel soms jaloers is…



“Je moet weten dat Line een bijnaam heeft: Nudy,” onthult Michiel De Meyer in Story. “Ze trekt altijd en overal haar kleren uit.” En als ze topless zont… Dat is iets dat Michiel liever niet heeft: “Mijn lief topless op een vol strand? Liever niet. Ik weet dat andere mannen dan kijken. Ja, misschien ben ik op dat vlak een beetje jaloers,” geeft Michiel ruiterlijk toe in Story.


Bio van Michiel De Meyer en Line Ellegiers