.
Angele
zaterdag 16 juli 2022

Meter Angèle loopt mee tijdens 5e editie van Run To Kick

Angèle ondersteunt solidariteitsloop tegen kinderkanker

Op zondag 25 september zal Angèle als trotse meter van de stichting KickCancer deelnemen aan de vijfde RUN TO KICK solidariteitsloop in Brussel. Ze is niet alleen present om te joggen, maar zal ook een meet & greet doen met jonge kankerpatiënten. Angèle ondersteunt de fondsenwerving ook extra door verschillende wedstrijden te lanceren op haar Instagramkanaal.

Gaan joggen met KickCancer is niet alleen de perfecte ontspanning tussen de twee delen van Angèle’s tournee. Na een eigen solidariteitstombola in 2021 en een intiem optreden tijdens de RUN TO KICK-slotceremonie van 2020 toont de meter van de stichting haar engagement dit jaar door net als in 2019 opnieuw haar loopschoenen aan te trekken.

Angèle lanceert vanaf zaterdag 16 juli ook een aantal coole wedstrijden op haar Instagramkanaal. Wie zich inschrijft om mee te lopen met KickCancer (2, 5 of 10 km), maakt kans op gehandtekende goodies (wedstrijd wordt gelanceerd in juli) én een meet & greet (wedstrijd in september) op de dag van het loopevent.

Het streefdoel? 1 miljoen euro ophalen! Doel van Angèle? KickCancer steunen in haar doel om tenminste één miljoen euro in te zamelen om vijf innovatieve onderzoeksprojecten te financieren. Samen met drie andere Europese filantropische organisaties streeft de stichting ernaar om tegen eind september een totaalbedrag van 4,75 miljoen euro op te halen. Angèle wil helpen om meer dan 2.000 sportievelingen enthousiast te maken om ook deel te nemen aan de RUN TO KICK op zondag 25 september 2022.

"Ik ben trots en blij om voor het derde jaar op rij de stichting KickCancer, die strijdt voor kinderen en jongeren met kanker, te steunen. Iedereen die deelneemt aan RUN TO KICK helpt ons om geld in te zamelen voor onderzoek voor jonge kankerpatiënten. Dit jaar willen we met KickCancer een grote uitdaging aangaan: één miljoen euro inzamelen. We zullen de hulp van iedereen dus nodig hebben om dit te kunnen bereiken! Graag tot op 25 september, afspraak om 11 uur aan het Atomium voor de start van de loop!
Geniet van een mooie zomer,
Veel liefs,
Angèle"


Als de missie slaagt, wil KickCancer z’n aantal lopers dit jaar verdubbelen. Vorig jaar namen er 1.100 mensen deel. Elke loper laat zich sponsoren voor z’n deelname, minimum 200 euro per volwassene of 100 euro voor minderjarigen en studenten (-25 jaar). In 2021 bracht dit 725.000 euro op.

De opgehaalde fondsen worden dankzij de steun van partners en hoofdsponsors als de Nationale Loterij en Delhaize integraal besteed aan innovatief Europees onderzoek. Hiermee werkt KickCancer verder aan z’n missie: alle kinderen met kanker genezen.

Bio van Angèle

Meer Over:

Angèle