.
Meskerem Mees
maandag 14 november 2022

Meskerem Mees: “Voor mij geen lange relatie”

Ze heeft het geprobeerd

Meskerem Mees, de naam doet niet bij iedereen een belletje rinkelen. Toch doet ze het al behoorlijk goed in de muziekwereld en wacht haar nog een mooie toekomst. En hopelijk zowel privé als professioneel.

“Ik ben niet de persoon om verantwoordelijk te zijn voor iemand anders, omdat ik zo hard in mijn eigen ding zit. Een kind kan je controleren en beschermen zoveel je wil, maar dan nog kan het fout lopen. Een kind klinkt als een levenslang project, waar ik niet aan wil beginnen”, geeft Meskerem toe in Het Laatste Nieuws.

Collega Bart Peeters probeert niet te veel bewust te zijn over de negatieve gevolgen van bepaalde zaken. Al begrijpt hij Meskerem haar keuze wel wanneer het gaat over kinderen.

“Ik ben ook heel comfortabel met mezelf. Dat klinkt egocentrisch, en misschien ben ik dat wel. Ik voel gewoon geen nood om me te binden aan één persoon. Ik ben open-minded wat relaties betreft. Ik kom op zoveel plaatsen en leer telkens mensen kennen.”

Voor Meskerem liever een korte vakantieliefde dan een echte lange relatie. “Zomerliefdes die niet lang duren, want je moet alweer verder? Vind ik superleuk. Ik leef in het moment, ervaar een intense connectie en daarna ga ik verder met mijn leven. Ik heb relaties geprobeerd. Maar zodra je er de term ‘relatie’ op plakt, ‘moet je naar dat familiefeest en ‘moeten we ooit een huis kopen’. Ik kom liever iemand tegen vandaag. En morgen? Dat zien we nog wel.”

Bio van Meskerem Mees

Meer Over:

Meskerem Mees