.
Niels Destadsbader
zondag 21 november 2021

Meer dan 1.100 tickets Niels Destadsbader op TicketSwap

Veel mensen vertrouwen het duidelijk niet.

De afgelopen dagen is op TicketSwap het aantal tickets voor de concerten van Niels Destadsbader fel gestegen. Vorig weekend ging het om een paar honderden tickets, sinds zaterdag staat de teller boven de 1.000 aangeboden tickets. Zondagnamiddag om 17.30 uur stond de teller op 1.109 tickets. Een deel van de mensen die hun tickets te koop aanbieden hebben andere verplichtingen, maar er zijn ook mensen die aangeven dat ze de huidige situatie niet vertrouwen en dat begrijpen wij wel.

Dit weekend vertelde iemand ons nog dat zijn gezin tijdens een groot evenement in Hasselt een coronabesmetting hebben opgenomen. "We hebben ons één keer laten verleiden om naar een evenement te gaan. Er was een CST nodig en dus gingen wij ervan uit dat het wel veilig was. Niet dus", reageert de teleurgestelde bezoeker. En ook op de fansites van Niels Destadsbader lezen we dat mensen geen zin hebben om te gaan. De redenen zijn gemengd. Sommigen zien het niet zitten omwille van het hoge aantal besmettingen, anderen mogen dan plots niet meer van de ouders. Anderen hebben geen zin om urenlang met een mondmasker in het Sportpaleis door te brengen.
Gelukkig voor Niels Destadsbader zit het overgrote deel van de ticketkopers een bezoek aan het Sportpaleis wél zitten, ook omdat ze toch al tickets hebben. Hoe dan ook belooft Niels de ticketkopers een fantastische avond of namiddag.