.
Sandra Mermans
maandag 15 maart 2021

Mary Boduin schreef nieuwe single Sandra Mermans

Schrijfster van Ann Christy maakt lied door Belgium's Got Talent-finaliste.

Als Mary Boduin vraagt ‘om eens naar een liedje te luisteren’, dan doe je dat. Mary is immers, naast een zeer sympathieke vrouw, de tekstschrijfster van ontelbare nummers voor Louis Neefs, Ann Christy (‘Dag vreemde man’), Jimmy Frey, Liliane Saint-Pierre, Udo, ...

Van sommige liedjes (o.m. ‘Gelukkig zijn’ van Ann Christy) schreef Mary Boduin tekst én muziek. De allereerste generiek voor de serie ’Thuis’ was ook van haar hand.

Die Mary dus, schrijft nu teksten voor Sandra Mermans. En Mary (en dus Sandra) nemen daarin geen blad voor de mond.

"Moet ik lief zijn
Of naïef zijn
Moet ik protesteren
Moet ik goed zijn
Of heel gek zijn
Moet ik derangeren"

Wie is ook alweer Sandra Mermans. Rings a bell?

In 2016 nam Sandra met haar band ‘Faith' deel aan Belgium's Got Talent waar ze menig hart beroerde met het prachtige nummer "Pure Liefde" (bewerking van Lost van Anouk) en het fantastische eigen nummer "Doeget Na”. Na haar finaleplaats werd het even wat stiller rond Sandra Mermans en Faith, toch voor het grote publiek.

Sandra trok echter verder op haar eerder ongewone muzikale pad. ,Er wordt volop geschreven aan nieuwe nummers, waarbij sinds kort dus de teksten worden aangeleverd door levende legende Mary Boduin.

'Moet ik' is het recentste product van deze samenwerking, waarbij de song een beetje cynisch knipoogt naar de huidige situatie waarbij veel regels gevolgd MOETEN worden, maar waarbij gelukkig licht begint te branden aan het eind van de tunnel.
Met haar muziek wil Sandra vooral een positieve boodschap aan de wereld geven. Meng deze missie met een opzwepend ritme, een hoog rock chic gehalte en een groep topmuzikanten en je hebt de ideale muzikale cocktail voor de grote Bevrijdingsfeesten straks.

Bio van Sandra Mermans

Meer Over:

Sandra Mermans

Bio van Mary Boduin

Meer Over:

Mary Boduin