.
Martine Jonckheere
woensdag 20 september 2023

Martine Jonckheere: “Ik kan daar absoluut niet tegen”

Dan begint ze te huilen

Er is een nieuw seizoen van ‘De Verraders’ van start gegaan. Elke zondagavond zit Vlaanderen weer aan de buis gekluisterd om het smerig spel van de 3 verraders te volgen.

En dat het een emotioneel en stevig seizoen belooft te worden, dat was al meteen merkbaar door de eerste tranen die vloeiden in de eerste aflevering. Actrice Martine Jonckheere had het al meteen moeilijk met de onderlinge afspraken die werden gemaakt.

“Sommige mensen denken dat je als actrice altijd komedie speelt, maar dat was in ‘De Verraders’ niet het geval. Ik heb in dat kasteel in Frankrijk fantastische momenten beleefd, maar ook bevestigd gezien wat ik in mijn leven al meer dan eens heb meegemaakt”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Daarmee doelt de actrice op de mensen die uit eigen belang al wel eens gemeen uit de hoek kunnen komen. Die blijven liegen terwijl ze je recht in de ogen kijken.

“Als dat gebeurt, dan vloeien er tranen. Daar kan ik absoluut niet tegen. Daarom hoop ik niet te veel als huilebalk in beeld te komen, want ik heb daar ook veel gelachen.”

Bio van Martine Jonckheere