.
Martin Heylen
donderdag 3 november 2022

Martin Heylen maakte jeugddroom waar

De schrik sloeg hem om het hart

Ontdekken dat je familie hebt in Amerika, het moet ongetwijfeld even slikken zijn geweest voor Martin Heylen. Nadat hij dat nieuws te horen kreeg, besloot hij op zoek te gaan naar zijn familie. En daarmee ving hij twee vliegen in één klap.

“Als kind had ik twee dromen. De eerste was ooit met een grote truck rijden, omdat mijn vader truckchauffeur was. De tweede ooit eens naar Amerika gaan, omdat hij de wildste verhalen vertelde over zijn jeugd”, bekent Martin in Primo.

Door het terugvinden van zijn familie werd Martin ook geconfronteerd met het feit dat Amerikanen een wapen hebben in huis.

“De man van mijn achternicht Diana is een ontzettend lieve man, maar hij heeft een wapenkast met zeker tien geweren in. Toch is hij geen wapenfreak. Dat soort mensen heb ik in Amerika ookt ontmoet hoor.”

En het is een feit dat heel wat Amerikanen ook behoorlijk trots zijn op hun wapencollectie. “Vrienden van familieleden die me dan vroegen of ze even naar huis moesten rijden om me hun semiautomatische wapen te demonsteren… de schrik sloeg me om het hart bij het idee alleen.”

Bio van Martin Heylen

Meer Over:

Martin Heylen