.
Martin Heylen
dinsdag 18 oktober 2022

Martin Heylen: “Je kijkt plots anders naar de mensen”

Hij hoorde heel wat op café

Er wordt heel vaak door iedereen op gehamerd dat een diploma erg belangrijk is in het leven, om het te kunnen maken. Wie het zonder diploma heeft gedaan is Martin Heylen. Hij is reporter geworden en zijn programma’s worden altijd goed onthaald door de kijkers.

“Zonder diploma’s kan je inderdaad toch veel in het leven, zoals ik. Maar probeer dan maar eens je kinderen te overtuigen dat ze moet studeren. Mijn dochters hebben mij daar zelfs nog mee geconfronteerd. Ik ben ook maar tot mijn zestiende naar school geweest”, glimlacht Martin in Dag Allemaal.

Martin barst wel van het talent en persoonlijke krachten zoals zijn nieuwsgierigheid naar mensen. Hij praat graag met mensen en observeert hen ook erg graag.

“Niets zo fijn als flarden van een gesprek opvangen en daar dan een verhaal rond te construeren. Ook als het niet voor een tv-programma is. Dan kan je bij elk verhaal een hele situatie verzinnen. En als je nog eens twee Orvals op hebt, kijk je nog anders naar mensen.”

Heylen is altijd dol geweest op verhalen, en ook zijn vader had altijd de mooiste en leukste verhalen te vertellen. “En wat ik allemaal hoorde in het café! Toen ik wat groter werd en mee pinten tapte, begon ik ook vragen te stellen, en dan kwamen die gasten helemaal los.”

Bio van Martin Heylen

Meer Over:

Martin Heylen