.
Marthe De Pillecyn en Sinerjey
maandag 2 mei 2022

Marthe van K3 in grootste geheim getrouwd

Verrassing van formaat

Marthe De Pillecyn van K3 heeft het goede voorbeeld van Hanne Verbruggen gevolgd en is in het allergrootste geheim getrouwd, dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag.

Marthe zou afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt zijn. Het trouwfeest zou in het Waalse Bretrix plaatsgevonden hebben, daar zouden we zowat 50 aanwezigen hun gsm hebben moeten afgeven om zeker niets te laten lekken.

Marthe en haar partner Sinerjey Meyfroodt zijn ondertussen drie jaar samen. De twee maken er geen probleem van dat er tussen hen een leeftijdsverschil van tien jaar is. Marthe is amper 25, Sinerjey is er al 35. Sinerjey kennen we als choreograaf. Zo was hij tien jaar geleden in ‘So you think you can dance’ te zien en hij was ook choreograaf bij ‘Baba Yega’.

Sinerjey blijkt voor Marthe de ware te zijn. Eerder had de K3-zangeres al enkele relaties, onder andere met Viktor Verhulst.
Met Sinerjey klikte het goed, de twee kwamen echter nooit samen naar een feestje en dus moeten we het stellen met enkele foto’s van hun sociale media.

Van het huwelijk zijn er ook nog geen foto’s gelekt, dat was bij Hanne Verbruggen ook zo. Hanne en haar man konden hun huwelijk veel langer geheim houden. Of Hanne en Julia ook op het huwelijk van hun K3-vriendin waren is niet duidelijk.

Bio van K3 en Marthe De Pillecyn