.
Marthe De Pillecyn
zaterdag 13 april 2024

Marthe De Pillecyn niet langer ‘de lelijke van K3’

Ze kreeg heel wat kritiek

Toen Marthe De Pillecyn pas bij K3 zat, werd ze door veel mensen omschreven als ‘de lelijke van K3’. Ook al liet Marthe het niet uitschijnen naar de buitenwereld toe, die reactie heeft haar veel pijn gedaan.

De reactie van de mensen over haar uiterlijk was niet de eerste keer dat iemand kritiek gaf op het uiterlijk van Marthe. Ook Gert Verhulst had tijdens de audities al een opmerking gegeven.

Zo had hij niet meteen kritiek op de stem van de zangeres, wel op de vorm van haar ogen. Die zouden een ‘droevige blik’ vertonen. Iets wat hij niet een keer, maar meerdere keren heeft gezegd tijdens de zoektocht van ‘K3 zoekt K3’. Dat lezen we in ‘Het Laatste Nieuws’.

En ook nadien zouden de looks van Marthe nog onder vuur komen te liggen. Zo kwam er veel kritiek op de albumcover van ‘Ushuaia’.

Volgens velen zou er te veel photoshop zijn gebruikt voor de cover en dan zeker bij Marthe. Iets waar Studio100 niet tegenop kon. Zij lanceerden een nieuwe albumcover en dit keer met een naturelle, maar nog altijd knappe Marthe.