.
K3
zondag 16 oktober 2022

Marthe De Pillecyn: “Ik vind het belangrijk dat ze naar haar luisteren”

Hanne is 7 maand zwanger

K3 neemt deel aan het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ en dat is iets waar heel wat fans volop naar uitkijken. Het worden in elk geval behoorlijk lastige dagen en zeker voor Hanne Verbruggen die 7 maanden zwanger is van haar eerste kindje.

De voorbije dagen moest Hanne verstek geven voor interviews omdat ze nood had aan rust en vooral aan zichzelf moest denken en dat is al heel straf gezien het heel de zomer goed stand heeft gehouden.

“We hebben geprobeerd het voor haar zo draaglijk mogelijk te maken, maar het is aan haar om te zeggen: tot hier en niet verder. Af en toe zeggen we: ‘Je mag doseren, hé Hanne. Je hoeft niet altijd vollenbak mee te gaan”, vertelt Julia Boschman aan Dag Allemaal.

Maar het is vooral Marthe De Pillecyn die extra bezorgd was voor Hanne. “Ik vind het belangrijk dat onze werkgever naar Hanne luistert. Ik probeer we te helpen. Als Hanne het zelf niet durft te zeggen, dan mag ze het tegen ons vertellen en maken wij het wel duidelijk.”

En dat heeft ze nu dus ook gedaan. De tour in Nederland was een serieuze realitycheck voor Hanne. “Ze voelde dat ze er wat tegenaan liep, voluit zingen en dansen was moeilijk. Ik zei: ‘Laat het los! De mensen zien dat je zwanger bent. Het is niet erg, ook al voel je je er ambetant over.”

Bio van Marthe De Pillecyn en K3

Bio van Hanne Verbruggen en Julia Boschman